Laddbox och laddstolpe i bostadsrättsförening och samfällighet

Easse

Fördelar med elbilsladdare i er bostadsrättsförening eller samfällighet

laddstolpe bostadsrättsförening

Enkel skalbarhet som låter er börja smått

Det är enkelt att lägga till fler laddningsplatser varefter behovet ökar. Därför kan man enkelt och kostnadseffektivt förbereda en parkeringsanläggning för framtida laddplatser. Skala upp när ni har behov och spara pengar genom att vara förutseende.

Översikt laddplatser

Total översikt över era laddplatser

Genom den användarvänliga portalen ges full överblick över laddningen i en eller flera laddningssystem. Portalen används även för att hantera er egen laddprofil, skapa rapporter eller för att få hjälp med ert laddningssystem. Systemet är skapat för att ni ska kunna styra produkterna, inte att produkterna ska styra er och era vanor.

Flexibla lösningar

Flexibla lösningar oavsett behov

Vare sig ni behöver en laddare idag eller tänker er laddplatser för hela parkeringsanläggningen, så erbjuder vi idag flexibla anpassade lösningar passande just era behov. Ni väljer vilken lösning som passar er bäst.

Skårebo Monta Services

Det enkla valet för din parkeringsanläggning

Den mest lönsamma, pålitligaste och skalbara administrationslösningen för laddning av elfordon.

Bestäm vem som får använda era laddstationer, när och till vilken kostnad. Med Skårebo Monta Services kan du enkelt anpassa dina laddstationer efter era behov.

Möjligheten att kunna ladda en elbil i en laddstolpe i sin bostadsrättsförening är viktig för allt fler bostadsrättsinnehavare. Antalet elbilar ökar mycket snabbt och det är snart en regel snarare än undantag att det finns efterfrågan på smidiga laddplatser för de boende. I de flesta fall är det bättre om föreningen tar ett samlat grepp om detta än att de boende själva monterar laddboxar, efter att ha tagit kontakt med styrelsen.

Vi kan hjälpa såväl stora som små bostadsrättsföreningar med laddboxar och laddstolpar, samt med installation av det system ni väljer.

Med våra laddboxar får ni full kontroll över förbrukningen

Vi är återförsäljare av flera ledande varumärken, som har marknadens mest avancerade och flexibla system för laddning av elfordon. Möjligheten till kontroll och övervakning underlättar fakturering av den el som förbrukas. Annars kan det vara svårt att veta hur man ska ta betalt för den el som hyresgäster använder till att ladda sina elfordon.

Med smarta laddboxar för bostadsrättsföreningar är det möjligt att genomföra laddningen de tider på dygnet då elen är som billigast. Det kan innebära en stor besparing i längden för dem som bor i fastigheten och använder laddboxen.

Lastbalansering sparar huvudsäkringen

Ni kan också använda en funktion för dynamisk lastbalansering som gör så att huvudsäkringen aldrig belastas mer än nödvändigt. Om flera elbilar ska laddas samtidigt så kan det annars vara ett problem. Lastbalanseringen kan styras trådlöst. Finns det inte tillräcklig kapacitet i systemet vid en given tidpunkt laddas bilarna i turordning.

Laddstolpar till bostadsrättsföreningen kan vara ett alternativ

Laddboxar för väggmontering är ofta det bästa valet. Har ni en större parkeringsplats kan dock laddstolpar vara ett bättre alternativ för bostadsföreningen. Laddstolpar kan placeras fritt och är försedda med en integrerad sladdhållare. Kabeln till laddstolparna behöver grävas ner, och det gör att de kostar något mer än väggfästen för laddboxar.

Vi har laddstolpar till vilka upp till fyra laddkablar kan anslutas. Vi kan också installera flera laddstolpar om ni har behov av det redan idag. Med flera laddstolpar får ni annars ett system som är framtidssäkert, som inte kommer att behöva byggas ut längre fram. Vi kan hjälpa er att hitta en lämplig lösning oavsett hur många laddplatser ni har behov av.

Fastighetens huvudsäkring sätter en begränsning för hur stor effekt som kan användas till att ladda elbilar. Om behov föreligger kan våra elektriker bygga ut elcentralen så att ni får den kapacitet som krävs för era laddningsstationer.

Hög kvalitet för lång hållbarhet

Oavsett om ni väljer laddstolpar till bostadsrättsföreningen eller väggmonterade laddboxar kan ni vara trygga i att de produkter vi erbjuder håller gedigen kvalitet. Laddboxarna och laddstolparna har en finish av reptålig pulverlack. Boxarna finns i flera färger och har utrymmesbesparande och modern design som är mycket uppskattad.

Snabb montering

En laddbox kan ofta monteras på ett par timmar och installationen kan ingå i priset när ni beställer en laddstation till er BRF genom oss på Skårebo. Vår prissättning är transparent och du ser direkt vad det kommer att kosta utifrån de val ni gör. På så sätt behöver ni inte själva anlita en elektriker med rätt behörighet för uppgiften. När laddboxen för BRF:en är driftsatt är vi noga med att förevisa den och appen med vilken ni kontrollerar och styr laddstationen.

Kontakta oss för mer information om laddboxar

Välkommen att höra av dig om du representerar styrelsen för en BRF och vill veta mer om vilka alternativ som finns. Vi kan återkomma med en offert på laddboxar och laddstolpar för montering i anslutning till er BRF.

Beställ en offert

Vanliga frågor och svar om laddbox för företag