Elbilsladdning för kommersiella fastigheter

Att sätta upp en laddlösning för en kommersiell fastighet har aldrig varit enklare

Easee

Fördelar med att välja laddbox från Skårebo till kommersiella fastigheter

Skalbarhet

Att byta ut med fler laddare är både smidigt och kostnadseffektivt

Det är enkelt att lägga till fler laddningsplatser varefter behovet ökar. Därför kan man enkelt och kostnadseffektivt förbereda en parkeringsanläggning för framtida laddplatser. Skala upp när ni har behov och spara pengar genom att vara förutseende.

Översikt

Total översikt över era laddplatser

Genom den användarvänliga portalen ges full överblick över laddningen i en eller flera laddningssystem. Portalen används även för att hantera er egen laddprofil, skapa rapporter eller för att få hjälp med ert laddningssystem. Med en kompletterande betaltjänst erbjuds dessutom ett komplett tjänsteerbjudande för att enkelt ta betalt för laddningen vid era fastigheter. Det är praktiskt om du har en kommersiell fastighet med många laddare eller har flera fastigheter att hålla reda på.

Planera

Vid nybyggnation, glöm inte tänka på laddmöjligheterna!

Genom att tidigt i byggprocessen tänka på elbilsladdningen, kan easee erbjuda er en laddinfrastruktur som ger tillräckligt med kapacitet för alla behov, även de framtida behoven. Att skapa en smart, säker och flexibel infrastruktur med automatisk last- och fasbalansering lönar sig och sparar mycket tid och energi för framtiden.

Skårebo Monta Services

Det enkla valet för din parkeringsanläggning

Den mest lönsamma, mest pålitliga och skalbara administrationslösningen för laddning av elfordon.

Bestäm vem som får använda era laddstationer, när och till vilken kostnad. Med Skårebo Monta Services kan du enkelt anpassa dina laddstationer efter era behov.

Nu kan ni ge era besökare och anställda på företaget utmärkta möjligheter att ladda eldrivna fordon. Vi är vana vid att tillgodose behov av laddstationer på företag i olika storlekar, och kan hjälpa er att hitta den perfekta lösningen. Här får du mer information om vad det är bra att veta, och viktigt att tänka på inför en montering av laddstationer i anslutning till ett företag.

Detta krävs för laddbox på företag

Att installera laddstolpar eller laddboxar i anslutning till ett företags lokaler är en smidig process. Det är dock några steg som ni behöver ta er igenom innan det är klart.

  • Få tillstånd från markägaren om det inte är företaget som äger fastigheten.
  • Kontrollera att det finns nätanslutning och tillräcklig effekt.
  • Krävs det bygglov för installationen? Oftast krävs det inte, så länge det inte ska byggas ett väderskydd för laddboxarna.

Om det handlar om flera laddplatser, och om ni vill att flera elfordon ska kunna laddas samtidigt, är det viktigt att huvudsäkringen klarar belastningen. Framförallt under de tider på dygnet när elanvändningen är som allra störst. Hör gärna av er till oss på Skårebo ifall ni har frågor om den biten. Vi kan bygga ut elsystemet om det krävs för att ni ska få en anläggning ni är nöjda med.

Laddplatser för era medarbetare

Att kunna ladda sin elbil på arbetsplatsen kan vara en stor tillgång, och en extra anledning till att trivas på jobbet. Oavsett om ni funderar på att installera en enstaka laddbox på företaget eller om ni har behov av flera laddstationer så kan vi hjälpa er med en skräddarsydd lösning för era behov, idag och i framtiden. Det är alltid bra att tänka på kommande behov för att hålla kostnaderna nere.

Erbjud bra service för era besökare

En anledning till att det är en bra idé att skaffa laddbox på företaget är att det är mycket uppskattat bland de av era besökare som kommer till er i elbil. Och de blir garanterat fler och fler för varje år! Att investera i laddplatser är också ett bra sätt att visa att ett företag tar ansvar för miljön. I vissa branscher och för företag med miljöprofil är det positivt att kunna erbjuda laddbox.

Vi erbjuder marknadens mest moderna system

Det finns en del alternativ om ni ska skaffa laddbox för elbil till företag. Vi erbjuder laddboxar från flera ledande varumärken. De har gång på gång hamnat i topp när det gjorts oberoende tester och jämförelser av laddboxar för elbilar. Här är de viktigaste fördelarna med laddboxar från Skårebo:

  • Säker och effektiv laddning som sparar pengar
  • Flexibel lösning för en till flera laddplatser
  • Styr och övervaka laddboxar för företag med en smidig app
  • Obehörig laddning kan förhindras
  • Laddboxarna har smart och snygg design som tar liten plats

Våra laddboxar fungerar tillsammans med lastbalansering, ett tillägg som innebär att ni aldrig riskerar att det går en säkring, hur många fordon som än laddas. Den tillgängliga kraften fördelas jämnt över de fordon som laddas med lastbalansering.

Välj mellan laddstolpe och väggfästen

En laddbox för företag kan fästas på en vägg med speciella fästen. Om ni vill kunna placera laddstationer mer fritt ute på en parkeringsplats är laddstolpar ett utmärkt alternativ. Det finns laddstolpar för upp till fyra laddboxar. Stolparna har integrerad sladdhållare och är pulverlackade för längsta möjliga hållbarhet och en snygg finish. Hög kvalitet är viktigt för att materialet ska klara de påfrestningar som vårt nordiska klimat kan innebära.

Kontakta oss för mer information om laddboxar för företag

Välkommen att höra av dig om du representerar ett företag och vill ha information om vilka alternativ du har när det gäller möjligheten att ladda elbilar på företaget. Vi kan lämna en offert på laddboxar och laddstolpar som täcker både material och installation.

Att tänka på vid Elbilsladdning i kommersiella fastigheter

Fastighetsägare

Fastighetsägare

För vem, vilka eller vad ska laddningen erbjudas? Är det företaget som behöver elbilsladdning till sin egen bilflotta eller är det anställda eller besökare som ska erbjudas fastighetsnära laddning? Oavsett vad behovet är så tänk på att välja en lösning som är skalbar och framtidssäker. Det är svårt att ta hänsyn till eller förutspå framtida behov. Därför erbjuder Skårebo elbilsladdare som är lika smarta som den är enkla. De erbjuder dig att börja smått och utöka antalet laddplatser efter behov, utan större kostnader. En laddbox från Skårebo passar idag alla laddbara bilar och elnät. Det kan inte bli enklare än så.

Offentlig ägare

Offentlig ägare

Det blir allt fler elbilar i Sverige och behovet för fastighetsnära laddning ökar dagligen. Tänk därför på att välja en laddlösning som är skalbar och enkelt kan byggas ut när behoven ökar, utan stora extra kostnader för varje ny laddplats. Med laddboxar från Skårebo erbjuds en långsiktig, skalbar och kostnadseffektiv lösning som passar alla bilar och förutsättningar.

Byggföretag

Byggföretag

Att bygga nytt handlar ofta om att bygga för framtiden. Det är därför viktigt att tänka på elbilsladdning tidigt i processen för att kunna erbjuda en väl genomtänkt infrastruktur som ger tillräckligt med kapacitet för alla framtida förutsättning, även de oförutsedda. Med separata kretsar för elbilsladdningen, slipper du onödigt grävande i framtiden och minimera merkostnader för de som ska ta över fastigheten.

Vanliga frågor och svar om laddbox för företag

Här är några av de vanligaste frågorna om att installera laddbox för företag.