Skårebo Monta Services

...

Vad är Monta?

Monta är den lösning ni behöver för att enkelt kunna kontrollera och hantera era laddplatser och samtidigt ge användarna i föreningen en smidig hantering a laddning pä hemmaplan. Integrera Monta med era laddplatser och anpassa tillgängligheten, för att hantera flexibla betalningslösningar för bäde boende i föreningen, gäster och mycket mer.

Ladda hemma

Spara på elkostnaderna, minska dina CO2-utsläpp och använd grön energi med Skårebo Monta Services-laddning i hemmet. Du får också tillgång till ett världsomspännande nätverk av offentligt tillgängliga laddningsstationer.

Lösningar för Bostadsrättsföreningar eller samfälligheter

Kontrollera vem som har tillgång till dina laddningsstationer, när och till vilken kostnad. Skårebo Monta Services erbjuder en fullt anpassningsbar laddningslösning för elfordon som passar er behov.

Lösningar för partners eller kommersiella fastigheter

Skårebo Monta Services låter dig erbjuda en fullfjädrad administrationstjänst till dina kunder, samtidigt som du kan skapa en löpande intäkt för de laddplatser ni installerat.

Attrahera användare och erbjud dem att smidigt hantera användning, prissättning, tillgänglighet och transaktioner för sina laddplatser genom Skårebo Monta Services.

”klickbara länkar eller rubriker eller på hela textsektionen ovan för att komma till avsnitt för respektive del längre ned på sidan.

Kika lite för disponeringen via denna länk
https://monta.com/se/foretag/laddstation-i-brf/

För BRF – våra fördelar

Anpassa er lösning

Så snart era laddare är uppkopplade mot monta så bestämmer ni vem som ska ha tillåtelse att använda dem, ni skapar hur många grupper som ni själva vill.

Enkel backoffice lösning

Montas plattform är ett toppmodernt, nyutvecklat backoffice system för hantering och administrering av laddningstationer

Enkla och flexibla betallösningar

Våra betalningslösningar, som är fullt integrerade med avancerad säkerhetsmjukvara, låter er se alla transaktioner så att ni enklare kan justera era laddningsstationer.

Dela era laddboxar med allmänheten

Ni kan välja att låta era laddboxar vara synliga för allmänheten. Ni väljer ett pris per kWh och kan därmed skapa extra omsättning till föreningen när era medlemmar inte använder dem.

En enkel app för medlemmar

Montas app är byggd med användaren i fokus, det ska vara enkelt! Genom appen får alla medlemmar tillgång till 150 000 laddpunkter, flera betalsätt så att dem kan välja den som passar dem bäst.

Monta Store

Här kan ni beställa nycklar till era medlemmar som kan användas för betalning utanför er BRF och klistermärken till besökande för enkel tillgång till era laddningstationer.

Varför Monta?

Till skillnad från andra appar och lösningar så är Monta byggt av elbilsförare för elbilsförare. Vår plattform är unik på många sätt.

Hårdvaruagnostiker

Monta kan integrera mot de allra flesta av dagens mest populära laddboxar och fler kommer! Vi är ett utpräglat mjukvaruföretag med en mission att göra laddning av elbilar enkelt, lättillgängligt och pålitligt. Vi tycker att anpassningsbara lösningar ska vara tillgängligt för alla, oavsett vilken hardvara som installeras. Vi är stödjer OCPP 1.6 och under 2022 även OCPP 2.0.

En helhetslösning

Monta's helhetslösning innebär en enkel hantering för ägare av laddplatser att hantera bla laddboxar. betalning, transaktioner och användare. Monta är med hela vägen frän integration till hantering och rapportering utan 3ie part, en stor trygghet för er!

Tech first approach

Allt vi gör, gör vi for att ytterligare utveckla lösningar och upplevelsen bäde för elbilsförare och ägare av laddplatser. Vi ar övertygade om att utvecklingen kan driva förändring och vi lanserar hundratals nya lösningar, idér och förbättringar varje &r för att hjälpa er att vara en del av utvecklingen framåt.

Visst låter det spännande?

Låt oss prata mer! Kontakta din installatör eller Skårebo energi AB för att hänga på en resa mot stjärnorna!
Tel: 010- 33 33 319
E-mail: kontakt@skarebo.se

Den smartaste appen för elbilsladdning i hemmet

Ladda när det är som billigast, minimera CO-2 utsläpp och gör din laddplats till en inkomstkälla med Skårebo Monta Services!

Spara pengar och minska ditt CO2-avtryck

Med SmartCharge kan du spara pengar automatiskt, minska CO2-utsläpp eller använda förnybar el när du laddar din elbil. Ställ smidigt in dina preferenser i appen och ladda din bil på det sätt du vill.

 • Använd förnyelsebar el
 • Spara pengar
 • Minska dina CO2-utsläpp

Hantera användare, användning och tillgänglighet

När du använder Skårebo Monta Services så kan din laddplats bli en ny inkomstkälla, öppna upp din laddare till allmänheten och bestäm vem, när och till vilket pris de har tillgång.

 • Ge tillgång till andra elbilsförare
 • Bestäm kostnad per kWh
 • Gör en vinst genom att erbjuda smidig elbilsladdning

Laddstation för elbil i er Bostadsrättsförening eller samfällighet

Gör det attraktivt för era grannar att köra elbil och ert eget liv
enklare genom att inte ha något pappersarbete. Med Skårebo
Monta Services för att hantera elbilsladdningar kan du enkelt
hålla koll på laddningsstationens användning, användare,
betalningar och komma åt olika nivåer.

Lösning som är lätt att använda för boende och för samhälle

Med Skårebo Monta Services kopplat till er laddpunkt, även känt som EVSE, så kan du bestämma vem som har tillgång till enheten, när och till vilken kostnad. Gör det enkelt för grannar och gäster att ha elbil, samtidigt som du har full överblick över användare, när det laddats, tillgång och prissättning.

 • Hantera vem som kan använda er elbilsladdare
 • Bestäm priset per kWh
 • Reservera laddare för boende genom att schemalägga
  tillgången

Automatiserat faktureringssystem för en bättre upplevelse

Boende, gäster och andra elbilsförare betalar direkt när de använder
era elbilsladdare. Sätt priset för att ladda elbilen och tjänsten håller reda på betalningar och hur länge man laddat. Betala med laddnycklar, kreditkort, Google eller Apple Pay och lämna tråkigt pappersarbete bakom dig.

 • Betalningar som dras direkt
 • Inget pappersarbete
 • Hantera det ekonomiska i ett system

Skala upp eller ner så som du önskar

Skala upp eller ner allt efter som de boende skaffar nya bilar utan
problem. Du kan enkelt lägga till eller ta bort användare som du önskar.
Du kan också lägga till nya laddstationer till samma system.

 • Lägg till eller ta bort användare enkelt
 • Integrera eller koppla bort laddplatser

Tjäna pengar på era laddstationer

Med hjälp av Skårebo Monta Services kan ni öppna upp era laddplatser eller erbjuda era kunder att öppna upp laddplatserna till allmänheten och på det sättet få en ny intäktskälla. Prissättning, öppettider, användare och betalningar hanteras enkelt från portalen!

 • Hantera priserna per kWh
 • Skapa olika prismodeller för olika grupper
 • Enkel hantering av transaktioner

Locka nya kunder med kommersiell elbilsladdning

Genom att erbjuda elbilsladdning så hjälper du inte bara till att bygga vidare på infrastrukturen av laddstationer och på så vis hjälper till att skynda på införandet av elbilar. Du riktar dig även till en växande skara elbilsägare. När allt fler skaffar elbil så betyder en laddstation på företaget att fler kommer besöka er verksamhet.

 • Locka fler kunder med elbil
 • Var synlig på karto över vart man kan ladda
 • Skapa en lojal bas av kunder

Schemalägg laddarnas tillgänglighet

Kontrollera enkelt vem som har tillgång till dina laddpunkter och
när. Sätt laddare i privatläge så att endast medlemmar, gäster
och anställda har tillgång till dem. Öppna upp för allmänheten
och låt alla ta del av dina laddstationer. Du bestämmer!

 • Reservera laddare för gäster, medlemmar eller anställda
 • Erbjud laddning av elbil till alla med den typen av bil
 • Schemalägg automatiskt när laddpunkter är i privat eller allmänt läge