Om oss

Om Skårebo

Vi är Skårebo

- din helhetsleverantör inom elbilsladdning

På Skårebo är vi specialister på elbilsladdning och distributör för flera marknadsledande varumärken av laddboxar för elbilsladdning och tillbehör – en helhetsleverantör inom elbilsladdning. I ett nära samarbete med tillverkare och producenter säljer vi prisvärda och kvalitativa laddboxar i hela Sverige, samt tillverkar och säljer tillbehörsprodukter i egen regi.

Som nischgrossist inom elbilsladdning kan du som installatör känna dig trygg med att vi alltid erbjuder bästa möjliga lösning för dig och dina kunder. Vår personal besitter hög kompetens inom elektronik och vi erbjuder en support i världsklass till dig som installatör och återförsäljare. Du kan alltid känna dig trygg i att vi är med dig hela vägen.

laddning-bil

Vi värdesätter kvalitativa produkter till kostnadseffektiva priser som idag levereras till hela Norden. Tillsammans med dig som partner och återförsäljare bygger vi ett starkt nätverk av kunskap och trygghet för varje slutkonsument. Tillsammans ställer vi om till ett grönare samhälle.

Se våra produkter och tjänster!

Varför ska du välja Skårebo?

  • Fri rådgivning och support
  • Marknadsledande laddboxar
  • Expertis och kunskap
  • Snabb leverans
  • Som återförsäljare har du tillgång till kundunik portal för smidig orderhantering och historik, samt manualer och nyheter.

Skårebo startade 2020 då ägarna såg ett behov när elektrifieringen i Sverige tog fart och särskilt för elbilsbranschen där behoven av utrustning för och installation av laddboxar växte enormt. Efterfrågan på effektiva och säkra laddboxar har bara ökat sen dess. Skårebo är samarbetspartner till flera ledande varumärken och producenter av elbilsladdning såsom Zaptec, Easee, Defa m.fl.

Bli återförsäljare idag!
bild nils fredin

Vi är otroligt stolta över det förtroende vi får av våra samarbetspartners att leverera högklassiga laddboxar och elbilsutrustning till den nordiska marknaden för att ställa om till ett grönare samhälle.

– Nils Fredin, VD Skårebo Energi AB