Marknadsledande innovativ elbilsladd för er Bostadsrättsförening


EASEE CHARGE

Smart, trygg och prisvärd elbilsladd för en enkel vardag i er bostadsrättsförening.

KAPACITET

Med lastbalansering distribueras tillgänglig kapacitet automatiskt mellan laddboxarna och det är möjligt att ha upp till 101 laddar per grupp.
Lastbalanseringen sker med hjälp av inbyggd trådlös teknik, som inte kräver extra infrastruktur.

Alla bilarna kan ladda samtidigt genom det smarta kösystemet, så att bilarna blir laddade i tur och ordning om det inte finns tillräckligt med kapacitet till alla bilar.

EKONOMISK DRIFT

Det ska vara enkelt och kostnadseffektivt att göra det själv. Genom att använda det kostnadsfria administrationssystemet i Easee Portalen erbjuds ni möjligheten att hantera fakturering av förbrukningen själva. 

Skulle Ni inte vilja hantera faktureringen själva finns möjligheten att nyttja betaltjänst via en av våra sammarbetspartners. 


Hur ni väljer att hantera betalningar ska vara upp till er, inte bestämmas av er laddlösning.


SKALBARHET

Vi vet att ert laddbehov kommer att förändras med tiden och det borde därför vara enkel och prisvärt att dela upp sin installation eller utöka succesivt utifrån era behov.

Med det unika Easee Ready erbjuds ett plug and play system som ger er möjlighet att undvika onödiga framtida installationskostnader och enkelt utöka ert laddbehov vart efter behovet uppstår. 

ENKEL ADMINISTRATION

Med det integrerade identifieringssystemet via app eller RFID taggar kan varje laddning enkelt administerad, registeras och faktureras rättvist. Easee Charge möjligör att flera användare kan nyttjar samma laddbox. 


Den kostnadsfria portalen låter er enkelt administera behörigheter, se status på era laddare, se och mäta elförbrukning, få rapporter och analyser över er förbrukning.


Kostnadsfri 4G uppkoppling ingår och säkerställer att laddboxarna alltid är uppkopplade.

SÄKERHET

Laddboxen är utvecklad i enlighet med de nysaste regler och standarder och ni kan därför känna er trygga med att laddningen alltid sker på ett säkert sätt. Laddboxen har flera inbyggda sökerhetssystem och sensorer, så som Jordfelsbrytare typ B, temperatursensorer och elektronisk övervakning

Vid eventuell stöld kan elektroniken avaktiveras och spåras.

VÄRDESKAPANDE

Att investera i en modern och framtidsäker laddinfrastruktur skapar ökat värde för både fastigheten och bostadsrättsinnehavarna.


Er Easee Charge är en smart laddbox som kontinueligt uppdateras med nya funktioner och ni kan därför känna er trygga med att laddboxen är redo för vad framtiden erbjuder. 

1-fas eller 3-fas - inga problem


Easee klarar att ladda både 1- och 3-fas med effekter mellan 1,4 - 22 kW.

Högteknologisk


Easee är utrustad med såväl WIFI som 4G, RFID-autentisering, app för start-stop och ställbar effekthantering. Hos Easee är allt standard för att laddning alltid ska vara enkelt.

Typ 1 eller Typ 2 uttag i bilen


Easee Laddbox passar alla el och laddhybrider och anpassar sig automatiskt till bilens behov. Med en Easee laddbox kan du vara säker på att din laddbox alltid passar dina behov.

Uttag eller fastkabel - välj du

Med easee-appen kan du enkelt och när som helst omvandla din laddbox med uttag till en laddbox med fast kabel med den inbyggda låsfunktionen.


5 års garanti


Easee har en modern och genomtänkt design. Materialvalen är väl valda och genomtänkta vilket ger dig en robust och hållbar laddbox. Easee erbjuder därför marknaden bästa garanti.
5 års garanti!

Skandinaviskt klimat


Utvecklad och tillverkad i Norge är Easee laddboxen anpassad för att passa vårt nordiska klimatet perfekt.

LADDA BILEN STÖD

Detta bidrag riktar sig till bostadsrättsföreningar och samfälligheter som vill installera laddningspunkter som ska användas av dem själva.

Stödet innebär att ni som bostadsrättsförening kan få tillbaka hela 50 procent av kostnaderna för laddbox och installation. För att vara säker på att hinna ta del av bidragspotten kan det vara en god idé att ta in en offert och sen söka ett förhandbesked redan idag via Naturvårdsverket hemsida. Vid ett godkänt förhandsbesked är ni garanterande pengarna i 12 månader och behöver inte stressa med installationen eller det slutgiltiga beskedet.


Bidraget ges som ett engångsbelopp. Det är möjligt att få som mest 50 procent av den bidragsberättigande kostnaden, men inte mer än 15 000 kronor per laddningspunkt. Kostnader för moms kan vara stödberättigande. Det är en stödberättigande kostnad när den inte får dras av eller återbetalas som ingående moms. Momsen är därmed stödberättigande om den innebär en slutlig kostnad för stödmottagaren.


Exempel: Köper ni 4 laddbox med tillhörande installation för en kostnad om 80 000 kronor kan ni alltså få Ladda-Bilen-stöd på

40 000 kronor. Dvs de 4 laddboxarna inkl. installation kostar er enbart 40 000 kr istället för 80 000 kr.


Till Naturvårdsverkets E-tjänst

LADDBOX INKLUSIVE INSTALLATION

Valet ska alltid vara ert. Vi på Skårebo hjälper er gärna hela vägen och erbjuder därför installationen eller hjälper med er installation om Ni väljer att anlita en egen el-installatör. Vi erbjuder installation i HELA SVERIGE!


Kontakta oss gärna så hittar vi bästa möjliga lösningen tillsammans med er.

Tillbehör - Easee Laddkabel
Tillbehör - Easee Laddkabel
Typ 2 kontakt, 3-fas, 7,5m och upp till 32A.
Tillbehör - Easee U-Krok
Tillbehör - Easee U-Krok
Premiumhållare för din laddkabel i polerat syrafast stål.
Tillbehör - Easee Fråntkåpa
Tillbehör - Easee Fråntkåpa
Frontkåpan finns i 5 olika fäger. Du väljer vilken färg som passar dig bäst.
Tillbehör - Easee Stolpfäste
Tillbehör - Easee Stolpfäste
Solitt stolpfäste av högkvalitativt stål och reptålig pulverlackering.
Du kan ha upp till 3 laddboxar på samma grupp.
Du kan ha upp till 3 laddboxar på samma grupp.
Alla tillkopplade bilar kan ladda samtidigt, såvida det finns kapacitet.
Tillbehör - Easee App
Tillbehör - Easee App
Ger dig full kontroll över din laddbox var än du befinner dig. Ladda enkelt ner appen via Apple Store eller Google Play.
20