Zaptec

Zaptec strävar efter att möjliggöra bättre och mer hållbar mobilitet för alla och vill skynda på den gröna omställningen av transportsektorn.

Zaptec logotyp
Zaptec elbilsladdare

< Tillbaka till Produkter och tjänster

Zaptec är ett norskt företag som erbjuder innovativa laddlösningar för elfordon. De har utvecklat avancerade laddboxar som kombinerar hög prestanda, användarvänlighet och säkerhet.

Zaptec har ett brett sortiment av laddboxar som är utformade för att passa olika behov och användningssituationer. Deras produkter inkluderar smarta laddboxar för både hemmabruk och offentliga platser. Zaptecs laddboxar kan också integreras med olika betalningslösningar och system för fjärrövervakning och hantering av laddstationer. Med andra ord, Zaptec har laddlösningar för alla typer av elfordon och för en mängd olika användningssituationer.

Zaptecs produkter är utformade med den senaste tekniken, vilket innebär att de kan leverera hög effektivitet och snabb laddning för alla typer av elfordon. Zaptecs laddboxar är mycket användarvänliga, med ett enkelt och intuitivt användargränssnitt som gör det enkelt för användarna att ladda sina fordon på ett bekvämt sätt.

Slutligen är Zaptecs laddboxar också mycket säkra och pålitliga, med inbyggda skyddsfunktioner som skyddar både användare och fordon från överhettning och kortslutning.

Genom att kombinera den senaste tekniken med en stilsäker formgivning erbjuder de intuitiva och effektiva elbilsladdare för både hem och offentliga miljöer – Zaptec Go för hemmet och Zaptec Pro för flerbostadshus och offentliga miljöer.

Bli återförsäljare idag!
Zaptec-produkt-vit

Zaptec Go

Elbilsladdare som är lika smart på insidan som den är enkel på utsidan

Zaptec Go passar alla bilar, både elbil och hybrid är en av världens minsta 22 kW-laddare. Fullmatad med den allra senaste tekniken är Zaptec Go alltid uppkopplad med WiFi och 4G LTE-M för att du ska ha tillgång till de senaste funktionerna och uppdateringarna. Det går både enkelt och snabbt att installera laddboxen och Zaptecs laddstationer är certifierade med högsta säkerhetsstandard. Laddboxen finns i sex olika färger.

Fördelar

Passar alla elbilar

Zaptec Go anpasssar den maximala laddningsstyrkan efter bilens kapacitet.

10 gånger snabbare

Zaptec Go anpasssar den maximala laddningsstyrkan efter bilens kapacitet.

3 laddare

Bygg ut om behovet skulle uppstå. Installera upp till tre Zaptec Go -enheter.

Mindre och lättare

80% mindre och lättare än andra laddare av samma typ på marknaden.

Lägre elräkning

Sänk dina elkostnader genom att ladda när spotpriset på el är lågt med Eco Mode.

5 års garanti

Laddaren är designad och utvecklad för Nordiska förhållanden.

Fullständig översikt i appen

Ha koll på laddningshastigheten, ge åtkomst till vänner och familj och lås laddningskabeln i appen.

zaptec-pro-produkt

Zaptec Pro

Smart och effektiv för större parkeringsplatser

Zaptec Pro är en smart och effektiv laddstation för bostadsrättsföreningar, företag. Kommuner, köpcentrum och andra organisationer som erbjuder privata och publika parkeringsplatser. Den tillgängliga effekten fördelas dynamiskt på alla laddstationer. Zaptec utför last- och fasbalansering, och laddstationen växlar dynamiskt mellan enfas- och trefasladdning för maximalt utnyttjande av den tillgängliga effekten. Detta gör att laddningssystemet kan utnyttja hela den tillgängliga effekten 66% effektivare än andra laddstationer. Zaptec Pro är ledande inom säkerhet på EV-laddningsmarknaden och certifierad med högsta säkerhetsstandard.

Fördelar

Laddningssystemet kan enkelt byggas ut

Genom att förbereda för elbilsladdning på alla parkeringsplatser ser du till att framtida laddstationer kan installeras snabbt och enkelt.

Övervakning av laddningssystem

En inbyggd elmätare visar exakt förbrukning och gör att delade garage- eller parkeringsplatser kan tilldelas och betalas av enskilda användare. Använd Zaptec Portal kostnadsfritt eller välj mellan en rad olika betaltjänster för automatisk betalning, drift och support.

Bättre internetanslutning

Hög drifttid och laddningssystemet är online hela tiden, vilket säkerställer att de programvaruuppdateringar som släpps med jämna mellanrum installeras.

5 års garanti

Laddaren är designad och utvecklad för Nordiska förhållanden.

Produktblad och installationsmanualer hittar du på supportsidan.

Jämförelse Zaptec Go och Zaptec Pro

Zaptec Go

Zaptec Pro

Antal laddstationer i byggnaden
Max 3 laddstationer per installation
Ingen gräns
Säkerhet
Uppfyller rekommenderade krav från den norska elektrotekniska kommittén (NEK)
Uppfyller rekommenderade krav från den norska elektrotekniska kommittén (NEK)
Kretsbrytare
En kretsbrytare kopplad till laddstationen är installerad i kretsbrytardosan.
Placeras inuti laddboxen för att säkerställa att eventuella trasiga fordon eller laddningskablar inte stoppar laddningen för alla andra.
Alternativ för betalningstjänst
Nej
Ja, stöder EasyPark, Charge365, Elaway och många fler
Snabbare laddning
Ja, fordonet får alltid den maximala tillgängliga effekten från bostaden. Laddstationen har statisk fasfördelning.
Ja, med automatisk fasfördelning. Tekniken möjliggör snabbare laddning av många fordon samtidigt och är en viktig funktion för samfälligheter, bostadsrättsföreningar och lägenheter.
Inbyggd jordfelsbrytare
Måste finnas i kretsbrytardosan i byggnaden
Inbyggd i laddstationen
Internetanslutning
WiFi eller gratis 4G
WiFi, 4G och PLC-kabelanslutning i garage med dålig täckning
Lägre elräkningar
Ja, genom att ladda när elen är som billigast.
Ja, genom att undvika eltariffer och höjda nätavgifter.

Vill du sälja Zaptec Go och Zaptec Pro?

Bli återförsäljare idag!