Webshop

Fri frakt från 150kr.
Installation i hela Sverige

Kabelhållare för laddbox

 Kabelhållare med handskhållare Typ 2 Svart

Kabelhållare med handskhållare Typ 2 Svart

329 kr
Läs mer
Easee Premium Kabelhållare

Easee Premium Kabelhållare

fr 699 kr
S-Line Kabelhållare

S-Line Kabelhållare

fr 549 kr
Väggfäste Typ2 rakt svart

Väggfäste Typ2 rakt svart

158 kr
Läs mer
Väggfäste för Typ2 vinkel svart

Väggfäste för Typ2 vinkel svart

199 kr
Läs mer

Med en smart kabelhållare till din laddbox blir laddningen av din bil extra smidig. Du vet alltid var du har din laddkabel och slipper trassel. De kabelhållare för laddboxar du hittar hos oss är dessutom snygga designelement som är lätta att montera i anslutning till din laddbox.

Funktionen framför allt

Med en praktiskt kabelhållare för laddbox håller du reda på laddkabeln samtidigt som det går mycket enkelt att ladda din elbil. Att ladda bilen ska inte behöva innebära trassel med laddkabeln utan det ska gå enkelt att linda upp den. När kabeln inte är ansluten till din elbil ska den vara snyggt ihopsamlad på väggen. Till det krävs en funktionell kabelhållare för laddbox. Med en av våra kabelhållare för laddkabel får du en välorganiserad laddstation med en exklusiv touch.

Easee kabelhållare är en av de bästa på marknaden

Vi är återförsäljare för Easee och deras kabelhållare matchar deras laddboxar och håller samma höga kvalitet. De kan väljas i flera olika färger som givetvis matchar laddboxarna. Om du är mån om att din laddstation både är snygg och funktionell är detta ett mycket bra val. Skruvar ingår när du köper en kabelhållare från Easee.

Framtagna för nordiskt klimat

Easee kabelhållare för laddboxar är inte bara snyggt designade utan även mycket hållbara. De görs i pulverlackad och repbeständig finish på rostfritt stål. Du måste inte ha din laddningsstation inomhus, utan en bra laddbox och en kabelhållare för bilen från Easee kan även sitta på en yttervägg, tack vare den höga kvalitéen. Förutom Easee kabelhållare har vi även andra modeller, för att alltid kunna erbjuda en kabelhållare som passar utifrån hur du vill ha det på din laddplats.

Laddstolpar har integrerad kabelhållare

Vi skruvar fast kabelhållare i samband med att en laddbox montera och driftsätts. Kabelhållare kan ingå i våra paket för dig som köper en laddbox. Har du bestämt dig för en laddstolpe istället för laddbox behövs ingen kabelhållare då den är integrerad i stolpen.

Hör av dig om du vill veta mer om kabelhållare för laddboxar

Kontakta oss gärna om du vill veta mer om de olika alternativ som vi på Skårebo kan erbjuda när det gäller kabelhållare för laddbox. Vi erbjuder innovativa laddstationer för privatpersoner, företag och BRF:er där kabelhållaren är en del av helheten. Vilken av kategorierna du än tillhör så har vi bra lösningar för allt som har att göra med laddning av elbil.