S-Line

Att ha rätt utrustning och tillbehör är avgörande för att säkerställa en smidig och pålitlig laddningsprocess för din elbil. Vi har därför tagit fram en serie tillbehör till elbilsladdning som både håller hög kvalitet och är prisvärda.

S-line logotyp
Blå bil

< Tillbaka till Produkter och tjänster

Exempel på tillbehör i S-Line-serien är laddkablar, kabelhållare, laddstolpar och stolpfästen. Vi värdesätter kvalitativa produkter till kostnadseffektiva priser. Med elbilsutrustning och tillbehör från S-Line säkerställs en smidig och säker laddningsprocess.

Som återförsäljare av S-Line kan du känna dig trygg med att du alltid har en helhetslösning åt dina kunder. Med S-Line täcker du de flesta behov som finns kring elbilsutrustning.

Produkter

s-line laddkabel

Laddkablar

S-Line laddkablar passar både för Typ 1 och Typ 2. De tillåter laddning med upp till 22kW och har inbyggd temperaturkontroll. Självrengörande pluggar som förhindrar gnistor. 3 års garanti på alla kablar.

s-line kabelhållare

Kabelhållare

S-Line kabelhållare hjälper att hålla ordning och reda på laddkabeln när bilen inte laddas. För smidig upphängning av kabel så att den inte är i vägen.

stolpar och fundament

Laddstolpar och fundament

Vi erbjuder egenutvecklade laddstolpar anpassade för de laddboxar som finns i vårt sortiment. Används främst till större parkeringsplatser för bostadsrättsföreningar och företag men kan även användas för hemmabruk.