Ladda elbil

Smart och effektiv laddning

Easee

Våra laddningslösningar för elbil

Våra laddlösningar för elbilar

Våra laddlösningar för elbilar

Som elbilsägare behöver du en laddlösning som är smart, säker och funktionell. Med en laddbox från Skårebo, som passar alla laddbara bilar och alla elnät, får du alltid maximal nytta av din elbil.

Bostadsrätter och samfälligheter

Bostadsrätter och samfälligheter

Elbilsladdning i en gemensamhetsanläggning kan tyckas komplicerat. Därför gör Skårebos skalbara lösningar det enkelt och prisvärt att investera i en modern laddinfrastruktur, som dessutom är förberedd och låter er växa för framtida behov.

Kommersiella fastigheter

Kommersiella fastigheter

Funderar du på att erbjuda laddning till dina hyresgäster, kunder eller anställda? Skårebo erbjuder en skalbar, flexibel och framtidssäkrad laddlösning oavsett förutsättning i din fastighet.

Med hjälp av en laddbox eller laddstolpe är det mycket smidigt att ladda elbilen. Vi på Skårebo tar fram skräddarsydda lösningar för elbilsladdning utifrån dina behov. Vi hjälper både företag och dig som vill ladda elbilen hemma med hjälp av en laddbox. Om du representerar ett företag eller en BRF kan vi ta fram en lösning med flera laddstolpar och ett system för övervakning av energiåtgång.

Marknadens mest avancerade lösningar

Skårebo erbjuder system för laddning av elbil från flera varumärken. Laddenheterna har hög effekt och integrerad 4G. Det gör att du kan övervaka och kontrollera laddningen in i minst detalj från din mobiltelefon. Möjlighet till övervakning är extra viktigt om flera personer delar på samma laddstolpe och ska betala för förbrukningen var för sig.

Enheterna kan monteras på en vägg eller en laddstolpe. Designen är diskret, de är mindre än nästan alla andra lösningar på marknaden och kan fås i flera färger.

Kontakta oss om du behöver utrustning för att ladda elbilen

Vi erbjuder helhetslösningar för elbilsladdning som passar utifrån dina behov och förutsättningar där installation kan ingå. Vår prissättning är transparent och om du är berättigad till skatteavdrag gäller bidraget för grön teknik.

Hör av dig så kommer vi med en offert på det du behöver för att ladda en elbil. Genom att välja olika tillbehör kan du få en anläggning som passar utifrån just dina behov. Att installera en laddbox brukar gå på några timmar och efter driftsättning förevisar vi anläggningen.

Vanliga frågor och svar om att ladda elbil

Många som funderar på att skaffa ett eldrivet fordon har frågor om hur det går till att ladda en elbil och vad man ska tänka på inför köpet. Här kommer vi att ge koncisa svar på det mesta du behöver veta om elbilsladdning. Kort sagt så är det inte svårare att ladda en elbil än att plugga in vilken elektrisk apparat som helst i ett eluttag.