Easee

Easee är ett innovativt företag som fokuserar på att skapa en enklare vardag för människor genom att erbjuda smarta och användarvänliga lösningar för laddning av elbilar.

Easee logotyp
Easee vägg

< Tillbaka till Produkter och tjänster

Easee är en norsk tillverkare av laddboxar för elfordon, som erbjuder enkel och smart laddning för både hem och offentliga platser. Deras produkter är utformade med användarvänlighet, effektivitet och säkerhet i åtanke.

En anledning att välja Easee är deras innovativa laddboxar, som är utrustade med avancerad teknik för att säkerställa snabb och smidig laddning av alla typer av elfordon. Deras laddboxar är också mycket användarvänliga, med en intuitiv app som gör det enkelt för användarna att hantera laddningen och övervaka laddboxens status.

Easees laddboxar passar såväl för hemmabruk som för offentliga platser som bostadsrättsföreningar och företag. De erbjuder också en mängd olika tillbehör och tjänster, såsom kabelhållare, fjärrövervakning och lastbalansering.

Slutligen är Easee även ett miljövänligt alternativ, eftersom deras laddboxar är tillverkade av återvunna material och är energieffektiva. Med sin höga prestanda, användarvänlighet och hållbarhet, är Easee ett utmärkt val för alla som letar efter en pålitlig och avancerad laddbox för elfordon.

Bli återförsäljare idag!
Easee charge lite

Easee Charge Lite

Easee Charge Lite är marknadens mest intelligenta laddbox. En liten men dock så kraftfull elbilsladdare som passar alla hem och alla elbilar. Den är utvecklad och producerad av Easee i Norge för elbilsladdning i nordiskt klimat. Laddboxen kan ladda upp till 7,4kW (32A) på en enfasig krets och upp till 11kW (16A) på trefasig krets.

Laddaren är utrustad med avancerade temperatursensorer, självtestande jordfelsbrytare och ger dig aviseringar om kritiska fel, vilket innebär att du garanteras säkerhet och de senaste funktionerna.

Lokal Bluetooth-kontroll säkerställer pålitlig anslutning och avancerade smarta säkerhetsfunktioner gör det säkert att ladda – när som helst.

Alla Easees produkter har dokumenterad säkerhet och är noggrant testade och godkända av ackrediterade tredje parter.

Det är 5 års garanti på Easee laddbox och med ständig uppkoppling och kontinuerliga uppdateringar via molnet är detta en laddbox som är framtidssäker.

Fördelar

Smart säkerhet

Säkerhet är kärnan i allt Easee gör.
Laddaren är utrustad med avancerade temperatursensorer, självtestande jordfelsbrytare och ger dig aviseringar om kritiska fel, vilket innebär att du garanteras säkerhet och de senaste funktionerna.

1-fas och 3-fasladdning

Charge kan ladda upp till 7,4kW (32A) på en enfasig krets och upp till 11kW (16A) på trefasig krets. Med Charge Core får du en 22kW laddare som levererar högsta möjliga laddningshastiget.

Allt-i-en laddare

Laddarna stödjer alla elbilar, faser och elnät. Detta innebär att du inte behöver oroa dig för kompatibilitet om du skaffar en ny elbil eller uppgraderar elsystemet hemma.

Installation

Förutsägbar och konstadseffektiv installation. Konfigurera och sätt upp på bara några minuter med hjälp av en auktoriserad elektriker. Last- och fasbalansera upp till tre Easee-laddare i ett hem.

Alltid uppdaterad

Laddarna uppdateras kontinuerligt med de senaste funktionerna genom våra programvaruuppdateringar. På så sätt vet du att du har köpt en pålitlig och framtidssäker produkt.

Konfiguration

Snabb installation och konfiguration görs via Easee Installer App genom att programmera bakplattan med NFC-teknik

Pålitlig lokal kontroll

Med den nya Bluetooth-funktionaliteten kan du styra och övervaka din laddare lokalt, utan att förlita dig på molntjänster eller internetanslutning.

Funktionell design

Med prisbelönt skandinavisk design är laddarna enkla att använda och har många praktiska funktioner:
— Utbytbar laddningsenhet gör det enkelt att uppgradera eller ersätta vid behov.
— Laddaren har ett 45 graders vinklat typ 2-uttag vilket gör den självdränerande och ser till att kabeln blir mindre utstickande från väggen.— Termisk kylning förbättrar effektuttaget och undviker högljudda fläktar.

Easee app

Easee App

Med Easee-appen får du lokal kontroll över din laddare genom att ansluta via Bluetooth och få tillgång till många användbara funktioner.

Vissa användare behöver endast grundläggande funktionalitet, medan andra vill ha så mycket som möjligt. Privatkunder som köper våra laddare kommer att kunna aktivera Easee Plus i appen och därmed få tillgång till mer avancerad funktionalitet.

Easee Installer App

Easee förstår att installatörens tid är värdefull, därför har de lagt stor vikt vid att göra deras arbete enklare. Konfigurering av en Easee-laddare kan göras från Easee Installer App. Appen finns tillgänglig för både Android och iOS och kan laddas ner från App Store.

  • Snabb och allt-i-ett installationsprogram.
  • Översikt över installationer.
  • Diagnostikverktyg och felsökning på språng.
  • Skapa eller uppdatera befintliga laddningsplatser.
  • Skapa nya kretsar.
  • Lägg till bakplattor i en krets.
  • Läs av en bakplatta.
  • Återställ en bakplatta till fabriksinställningarna.
  • Support via ett dedikerat telefonnummer för installatörer.
Easee charge

Easee Charge

Easee Charge är en laddlösning för offentlig laddning av elbilar. Den är utformad för att vara enkel och användarvänlig för bostadsrättsföreningar och företag som vill erbjuda laddning till sina kunder och anställda. Med dynamisk last- och fasbalansering utnyttjas den tillgängliga strömmen i laddsystemet optimalt. Kraften fördelas rättvist och sömlöst mellan alla parkerade bilar, vilket gör att alla kan ladda samtidigt utan att överbelasta anläggningen. Med Easee Charge kan du enkelt betala för laddning med hjälp av en mobilapp och övervaka din laddning i realtid. Laddstationen är utrustad med den senaste tekniken och kan ladda med en effekt på upp till 350 kW, vilket ger snabba och pålitliga laddningar. Easee Charge är också enkel att installera och anpassa efter företagets behov och kan utrustas med olika betalningssystem och funktioner för att göra laddning enklare och smidigare för alla.

Fördelar

Enkel skalbarhet som låter er börja smått

Med Easee Ready-bakplattan kan ni enkelt och kostnadseffektivt förbereda er parkeringsanläggning för framtida laddningsplatser. Var eftersom behovet för laddplatser ökar kan en Easee laddkärna enkelt klickas på plats i bakplattan, helt utan hjälp av elektriker.

Total översikt över era laddplatser

Genom den användarvänliga Easee- eller Enegic-portalen ges full överblick över laddningen i en eller flera laddningssystem. Portalen används även för att hantera er egen laddprofil, skapa rapporter eller för att få hjälp med ert laddningssystem. Easee är skapat för att ni ska kunna styra produkterna, inte att produkterna ska styra er och era vanor.

Last- och fasbalansering

Elbilsladdaren för bostadsrättsföreningar och samfälligheter är tekniskt avancerad och möjliggör lastbalansering av upp till 101 laddningsrobotar per krets, både on- och offline.

Produktblad och installationsvideos hittar du på supportsidan.

Vill du bli återförsäljare av Easee?

Bli återförsäljare idag!