Easee-vägg

Easee

Easee är ett innovativt företag som fokuserar på att skapa en enklare vardag för människor genom att erbjuda smarta och användarvänliga lösningar för laddning av elbilar.

easee-logotyp

Easee är en norsk tillverkare av laddboxar för elfordon, som erbjuder enkel och smart laddning för både hem och offentliga platser. Deras produkter är utformade med användarvänlighet, effektivitet och säkerhet i åtanke.

En anledning att välja Easee är deras innovativa laddboxar, som är utrustade med avancerad teknik för att säkerställa snabb och smidig laddning av alla typer av elfordon. Deras laddboxar är också mycket användarvänliga, med en intuitiv app som gör det enkelt för användarna att hantera laddningen och övervaka laddboxens status.

Easee har ett brett sortiment av laddboxar, inklusive deras populära Easee Home för hemmabruk och Easee Charge för offentliga platser som bostadsrättsföreningar och företag. De erbjuder också en mängd olika tillbehör och tjänster, såsom kabelhållare, fjärrövervakning och lastbalansering.

Slutligen är Easee även ett miljövänligt alternativ, eftersom deras laddboxar är tillverkade av återvunna material och är energieffektiva. Med sin höga prestanda, användarvänlighet och hållbarhet, är Easee ett utmärkt val för alla som letar efter en pålitlig och avancerad laddbox för elfordon.

Easee-home

Easee Home

Easee Home är marknadens mest intelligenta laddbox. En liten men dock så kraftfull elbilsladdare som passar alla hem och alla elbilar. Den är utvecklad och producerad av Easee i Norge för elbilsladdning i nordiskt klimat. Laddboxen anpassar sig helt efter dina behov och låter dig ladda din elbil på både 1- & 3-Fas med en ställbar effekt om 1,4 - 22kW. Laddboxen är utrustad med TYP-2 kontakt (EU standard) och har som standard en integrerad JFB typ B, som enkelt återställer sig genom att koppla in och ur kabeln. Du kan installera upp till 3 enheter per säkringsgrupp.

Det är 5 års garanti på Easee laddbox, kostnadsfri 4G-uppkoppling och du väljer själv vilken färg på boxen som passar dig bäst. Med ständig uppkoppling och kontinuerliga uppdateringar via molnet är detta en laddbox som är framtidssäker

Fördelar

Optimerad laddeffekt

Du kan ha upp till 3 laddboxar på en och samma grupp. Alla anslutna bilar kan laddas samtidigt och den tillgängliga kraften fördelas automatiskt och dynamiskt mellan enheterna. Den totala belastningen överskrider således aldrig den inställda gränsen för säkringen.

Full av kraft

Laddboxen stödjer laddning för både 1- och 3-fas och en laddeffekt 22 kW. Den anpassar sig helt till din bils behov. Den har en typ 2 standard laddkontakt. Med en Easee laddbox erbjuds du möjligheten att börja med 1 laddare och kan sedan enkelt vid behov utöka med 1 eller 2 laddare till.

Snabbare laddning

Med Easee Home kan du ladda upp till 10X snabbare än i ett vanligt uttag. Den laddar så snabbt det är möjligt utifrån tillgänglig kapacitet och ger dig alltid högsta laddeffekt på ett säkert sätt.

Internettillgång

Alla Easee Home laddboxar är anslutna till internet med integrerad 4G. Om du köper en Easee Home laddbox nu får du ett kostnadsfritt 4G-abonnemang. Det betyder att du inte behöver oroa dig för att inte ha wifi-täckning i ditt garage.

Alltid uppdaterad

Laddboxen uppdateras kontinuerligt med nya funktioner. Easee upptäcker om det finns problem med din laddbox och utför proaktivt underhåll. På så sättet kan du alltid känna dig trygg med ditt köp då du köpt en säker och framtidssäker produkt.

69% mindre

Easee Home är 69% mindre och lättare än de flesta andra laddarna på marknaden, med liknande funktionalitet. Den väger bara 1,5 kg! Det innebär att du köper en Easee Home laddbox bidrar du till att spara miljön minst 4 kilo koppar och plast.

Easee charge

Easee Charge

Easee Charge är en laddlösning för offentlig laddning av elbilar. Den är utformad för att vara enkel och användarvänlig för bostadsrättsföreningar och företag som vill erbjuda laddning till sina kunder och anställda. Med dynamisk last- och fasbalansering utnyttjas den tillgängliga strömmen i laddsystemet optimalt. Kraften fördelas rättvist och sömlöst mellan alla parkerade bilar, vilket gör att alla kan ladda samtidigt utan att överbelasta anläggningen. Med Easee Charge kan du enkelt betala för laddning med hjälp av en mobilapp och övervaka din laddning i realtid. Laddstationen är utrustad med den senaste tekniken och kan ladda med en effekt på upp till 350 kW, vilket ger snabba och pålitliga laddningar. Easee Charge är också enkel att installera och anpassa efter företagets behov och kan utrustas med olika betalningssystem och funktioner för att göra laddning enklare och smidigare för alla.

Fördelar

Enkel skalbarhet som låter er börja smått

Med Easee Ready-bakplattan kan ni enkelt och kostnadseffektivt förbereda er parkeringsanläggning för framtida laddningsplatser. Var eftersom behovet för laddplatser ökar kan en Easee laddkärna enkelt klickas på plats i bakplattan, helt utan hjälp av elektriker.

Total översikt över era laddplatser

Genom den användarvänliga Easee- eller Enegic-portalen ges full överblick över laddningen i en eller flera laddningssystem. Portalen används även för att hantera er egen laddprofil, skapa rapporter eller för att få hjälp med ert laddningssystem. Easee är skapat för att ni ska kunna styra produkterna, inte att produkterna ska styra er och era vanor.

Last- och fasbalansering

Elbilsladdaren för bostadsrättsföreningar och samfälligheter är tekniskt avancerad och möjliggör lastbalansering av upp till 101 laddningsrobotar per krets, både on- och offline.

Produktblad och installationsvideos hittar du på supportsidan.

Vill du bli återförsäljare av Easee?

Bli återförsäljare idag!