DEFA

DEFAs mål är att göra människors liv enklare och mer miljövänligt genom att hjälpa dem använda energi så effektivt som möjligt.

DEFA logotyp
DEFA vägg

< Tillbaka till Produkter och tjänster

Laddstationen DEFA Power har fått högsta betyg i flera tester och har bland annat utsetts till ”Årets laddbox 2023”.

DEFA är en ledande tillverkare av laddlösningar för elfordon och har funnits sedan 1946. De erbjuder ett brett utbud av laddboxar, laddkablar och tillbehör för både hemmabruk och offentliga platser.

En anledning att välja DEFA är deras laddbox DEFA Power, som är utrustad med den senaste tekniken för att leverera snabb och effektiv laddning till alla typer av elfordon. Den har också ett intuitivt användargränssnitt som gör det enkelt för användare att hantera och övervaka laddningen.

DEFA Power är också mycket säker och pålitlig, med inbyggda skyddsfunktioner som skyddar både användare och fordon från överhettning och kortslutning. Dessutom är DEFAs laddboxar byggda för att tåla extrema väderförhållanden, vilket gör dem idealiska för användning året runt.

DEFA erbjuder också olika tillbehör och tjänster, såsom fjärrövervakning och anpassade installationer, vilket gör det möjligt för användare att anpassa sina laddningslösningar efter sina specifika behov.

Sammanfattningsvis är DEFA ett pålitligt och erfaret företag som erbjuder högkvalitativa laddlösningar för elfordon. Med sin avancerade teknik, användarvänlighet och pålitlighet är DEFA Power en utmärkt laddbox för alla som letar efter en högpresterande och säker laddningslösning för sina elfordon.

Bli återförsäljare idag!
defa-power-produkt

DEFA Power

Det smartaste sättet att styra strömmen, så att du kan ladda till lägsta kostnad med maximal effekt. DEFA Power har en intuitiv display och en sex meter lång integrerad laddkabel som förenklar din dagliga användning och ger dig full kontroll över laddningen. DEFA Power optimerar den tillgängliga strömmen, och med PowerSmart kan du undvika högbelastningstider så att du slipper ladda när strömmen är som dyrast.

Defa power logotyp

Fördelar

Gjord för maximal effekt

Verklig 22 kW-laddning. DEFA Power är utformad genom avancerade simuleringar och säkerställer snabbast möjliga laddning.

PowerSmart™ med Power App

Möjlighet att ställa in laddningen när priserna är låga, baserat på dagliga priser från Nord Pool. Du kan också undvika extra avgifter under högbelastningstider. Kan användas med alla energibolag och alla bilar.

Användarvänlig

Intuitiv högkvalitativ display med stegvis laddningsupplevelse.

Framtidssäkrad

Anslutning: WiFi, 4/5G, LAN Konfiguration: Bluetooth Öppen standard: OCPP 2.0.1 och ISO15118

Enkel åtkomst

Effektiv åtkomstkontroll. - Åtkomststyrning via QR-kod - RFID/NFC och SMS

Integrerad laddningskabel

Robust sex meter lång integrerad laddningskabel gjord för extrema förhållanden ger flexibilitet för daglig användning. Inkluderar ett smart fordonskontaktlock för att skydda kontakten för yttre påverkan.

Defa balancer

DEFA Balancer

Optimera användningen av all tillgänglig ström i din anläggning. DEFA Balancer övervakar strömförbrukningen och fördelar tillgänglig ström direkt till laddstationen.

Enkel installation – en lösning som passar alla.

Trådlös eller trådbunden installation.

Fulldynamisk lastbalansering

Väljer du att ha en DEFA Balancer till din DEFA Power mäts hela tiden elförbrukningen i ditt hem och tillgänglig kapacitet delegeras till laddningen av bilen. Detta kallas fulldynamisk lastbalansering.

OCPP 2.0.1

DEFA Power är öppen för framtidens möjligheter. Protokollet OCPP 2.0.1 ersätter OCPP 1.6 och innebär bland annat en sömlös integration mellan laddbox och backend-system, vilka är helt oberoende av varandra. Det möjliggör också smart styrning och prisoptimering, avancerad övervakning och diagnostik samt att en helt ny nivå av informationssäkerhet.

Produktblad och installationsmanualer finns på supportsidan.

Vill du bli återförsäljare av DEFA Power?

Bli återförsäljare idag!