Webshop

Fri frakt från 150kr.
Installation i hela Sverige

Laddbox tillbehör

 Fästplatta med krok stolpe

Fästplatta med krok stolpe

494 kr
Läs mer
Adapter Typ2 - Schuko, 230V, 16A

Adapter Typ2 - Schuko, 230V, 16A

fr 2 699 kr
Bultfundament M20 CC160mm H400mm NYA 110CC

Bultfundament M20 CC160mm H400mm NYA 110CC

1 200 kr
Läs mer
Skårebo RFID Bricka

Skårebo RFID Bricka

39 kr
Läs mer

Laddkabel, kabel hållare, väggfäste och laddstolpe är några laddbox tillbehör du kan köpa hos oss för att få en laddstation som passar utifrån just dina behov. Men det är inte allt vi har att erbjuda. Vi har ytterligare några praktiska laddbox tillbehör som kan göra skillnad för dig som har ett eldrivet fordon eller för bostadsrättsföreningar och företag med flera laddplatser.

Auktoriserad laddning

Vi har Easee laddbox tillbehör för dig som bara vill tillåta auktoriserad laddning. En Easee Key RFID-bricka fungerar som en nyckel för en Easee laddbox och har en unik kod kopplad till en användarprofil. Det är ett praktiskt sätt att reglera och kontrollera tillgången till en laddstation. RFID står för Radio Frequency Identification. Som laddbox tillbehör kan en RFID-bricka också göra så att du får tillgång till laddstatistik från en eller flera användare av en laddstation.

Laddkabel och kabelhållare

Ett annat Easee laddbox tillbehör som många av våra kunder väljer är en adapter. Med denna går det att ansluta ett stort antal strömförbrukare till en laddbox. Det är praktiskt att kunna ladda olika typer av elfordon och samtidigt ha tillgång till ett uttag för till exempel motorvärmare eller eldrivna redskap. Det gäller inte minst om du har en laddstolpe och inte vill dra en sladd ända in i garaget.

Har du frågor om laddbox tillbehör?

Ta kontakt med oss på Skårebo om du vill veta mer om hur du kan få en anpassad laddstation med laddbox tillbehör. Möjligheterna är fler än vad många inser.