Webshop

Fri frakt från 150kr.
Installation i hela Sverige

Laddstolpar

Bultfundament M20 CC160mm H400mm NYA 110CC

Bultfundament M20 CC160mm H400mm NYA 110CC

1 200 kr
Läs mer
Fundament Eco Base 300x300 H250mm inkl adapter

Fundament Eco Base 300x300 H250mm inkl adapter

1 300 kr
Läs mer
Skårebo Base

Skårebo Base

Finns som enkel- och dubbelstolpe, 1-way and 2-way

fr 3 995 kr

Med en laddstolpe från Easee får du tillgång till en tekniskt avancerad och effektiv lösning för överföring av energi till eldrivna fordon. Easee laddstolpar är mycket enkla att använda. Välj en modell med ett eller flera uttag, beroende på vad du har för behov.

Vi erbjuder stolpfästen för våra laddenheter från Easee i syrafast stål med reptålig pulverlack för mycket lång hållbarhet. De matchar våra laddenheter, oavsett vilken färg du väljer. De har även en inbyggd lösning för snygg och praktisk förvaring av din laddkabel. Förutom laddstolpar erbjuder vi de lösningar ni behöver för att kunna övervaka en eller flera laddplatser.

När är laddstolpar ett bättre alternativ än en vanlig laddbox?

Den stora skillnaden mellan laddstolpar för elbilar och laddboxar är att en laddstolpe kan placeras mer fritt i anslutning till en parkeringsplats. En laddbox utan stolpfäste ska sitta på en vägg, inne eller ute. Laddstolpar förknippas oftast med större lösningar för företag och BRF:er, med behov av flera laddplatser, men de kan i vissa fall vara ett bra alternativ även för villaägare.

En smidig lösning från Skårebo

Du behöver inte själv vara tekniskt kunnig eller ta svåra beslut för att installera laddstolpar. Vi på Skårebo erbjuder rådgivning och planering och ser till så att ni får en lösning som motsvarar era behov. Det går även bra att utöka antalet laddstolpar om behoven skulle förändras i framtiden.

Vi har egna montörer och erbjuder paket där installationen ingår i priset vid köp av en Easee laddstolpe. Om elsystemet behöver uppgraderas för att möjliggöra ett större uttag av el i samband med laddning kan våra elektriker hjälpa till med det. Oftast behövs det inte utan det brukar vara en smidig procedur att få en eller flera laddstolpar på plats.

Vi erbjuder flera alternativ för installation av laddstolpar beroende på förutsättningarna på platsen och vad du har för behov. Laddstolpar kan kombineras med olika tillval för en skräddarsydd anläggning. Du får bra garantier på både material och själva arbetet när du vänder dig till oss på Skårebo.

Avdrag för grön teknik

Du kan få en laddstolpe från Easee till ett mycket förmånligt pris tack vare ett särskilt bidrag som betalas ut vid investeringar i grön teknik. Staten subventionerar miljövänlig teknik med 50 % upp till ett maxbelopp på 50 000 kronor per person och år. Avdraget gäller både installation och materialkostnader. Det är ett skatteavdrag som fungerar som rot- och rutavdragen. Du behöver inte ansöka om bidraget utan vi drar det direkt på fakturan för att det ska bli så smidigt som möjligt för dig.

Hör av er om ni vill veta mer om laddstolpar

Vi kan erbjuda prisvärda lösningar oavsett hur ditt behov av laddstolpar ser ut. För många företag är det en uppskattad service att erbjuda laddstolpar till sina kunder. För BRF:er kommer det i framtiden att vara självklart med laddstolpar eller laddboxar för de boende då de ger förutsättningar för säker och effektiv laddning av elfordon.