White front_MOD
Red front_MOD
Blue front_MOD
Antracit front_MOD
Black front_MOD

EASEE HOME - LADDBOX


EASEE HOME ÄR EN INTELLIGENT KRAFTFULL OCH SÄKER LADDBOX FÖR DITT HEM


Easee Home är en intelligent laddbox som anpassar sig till alla elfordon, elförsörjning och elnät. Laddboxen detekterar automatiskt om bilen stöder 3-fas laddning eller inte. Du behöver inte tänka på tekniska specifikationer, laddboxen anpassar sig alltid till bilens behov och klarar ladda flera bilar med olika behov samtidigt.Listpris 7 895 Kr. inkl. moms


10 x
Snabbladdning

Med Easee Home kan du ladda upp till 10X snabbare än i ett vanligt uttag. Den laddar så snabbt det är möjligt utifrån tillgänglig kapacitet och ger dig alltid högsta laddeffekt på ett säkert sätt.

4 G
Internet tillgång

Alla Easee Home laddboxar är anslutna till internet med integrerad 4G. Om du köper en Easee Home laddbox nu får du ett kostnadsfritt 4G-abonnemang 2020. Det betyder att du inte behöver oroa dig för att inte ha wifi-täckning i ditt garage. 

3 x
Optimerad laddeffekt

Du kan ha upp till 3 laddboxar på en och samma grupp. Alla anslutna bilar kan laddas samtidigt och den tillgängliga kraften fördelas automatiskt och dynamiskt mellan enheterna. Den totala belastningen överskrider således aldrig den inställda gränsen för säkringen.

24 /7
Alltid uppdaterad

Laddboxen uppdateras kontinuerligt med nya funktioner. Easee upptäcker om det finns problem med din laddbox och utför proaktivt underhåll. På så sättet kan du alltid känna dig trygg med ditt köp då du köpt en säker och framtidssäker produkt.

22 kW
Full av kraft

Laddboxen stödjer laddning för både 1- och 3-fas och en laddeffekt 22 kW. Den anpassar sig helt till din bils behov. Den har en typ 2 standard laddkontakt. Med en Easee laddbox erbjuds du möjligheten att börja med 1 laddare och kan sedan enkelt vid behov utöka med 1 eller 2 laddare till. 
69 %
Mindre

Easee Home är 69% mindre och lättare än de flesta andra laddarne på marknaden, med liknande funktionalitet. Den väger bara 1,5 kg! Det innebär att du köper en Easee Home laddbox bidrar du att sparar miljön minst 4 kilo koppar och plast.

TEKNISK SPECIFIKATION
EASEE HOME 

Generellt

Mått (mm): H256 x B193 x D106
Drifttemperatur: -30°C til +40°C
Vikt: 1,5 kg
Laddning

Laddeffekt: 1.4 – 22 kW
6A 1-fas – 32A 3-fas (justeras automatiskt
i förhållande till tillgänglig effekt)
Upp till 7,36kW vid 32A 1-fas
Upp till 22kW vid 32A 3-fas (TN net)
Antal faser: 1 och 3 (dynamiskt)
Laddkontakt: Typ 2, hona (EC 62196-2)
Spänning: 230V / 400V AC (+-10%)
Avancerad lastfördelning
Upp till 3 laddare i samma grupp
Automatiskt låsning av laddkabel
Inbyggd energimätare
Kommunikation

Inbyggd 4G/GPRS
Uppkoppling via WiFi 2,4 GHz b/g/n
Styr din laddning med Easee-appen
RFID / NFC-läsare
OCPP 1.6 via Easee API


Sensorer og indikatorer

Ljuslist som indikerar laddarens status

Touch-knapp för konfigurering av laddaren
Sensor för reglering av ljusstyrka
Temperatursensorer i alla huvudkontakter


Säkerhet

Inbyggd jordfelsbrytare Typ-B (30mA AC / 6mA DC)
Kapslingsgrad: IP54 (elektronikk-modulen)
Slagfasthet: IK10
Brandklass: UL94
UV beständig

VÄLJ FÄRG - VÄLJ FRIHET - VÄLJ EASEE


Easee Home har utvecklats från grunden och satts ihop på ett nytt och revolutionerande sätt. Resultatet blev en tekniskt smart laddbox som inte bara ersätter vägguttaget utan också ger dig mer kraft, smartare styrning och en högre säkerhetsnivå. Utvecklad och producerad i Norge.


FÄRGVALET ÄR DITT


Vi har gjort vårt yttersta för att erbjuda dig en elegant laddningslösning för ditt hem. Vi tycker att det ska vara upp till dig om laddboxen ska matchar bilen eller ditt huset. Därför erbjuds Easee i fem olika färger. Du väljer helt enkelt den du gillar bäst.

Med en annan färg får laddboxen ett helt nytt utseende. SKulle du byta färg på bilen eller måla om ditt hus, så är allt du behöver göra för att ändra utseendet på laddboxen att byta locket på laddboxen. I vår webbshop hittar du lösa lock till din laddbox.

EASEE BASE - ONE WAY


Easee Base är en robust och väderbeständig stolpe som ger dig mer frihet att installera din laddbox där den passar dig bäst. Den har en integrerad kabelhållare som gör att du enkelt kan ansluta en permanent laddkabel så att den alltid hänger snyggt och prydligt vid din laddare. Stolpen är tillverkad i stål och har en stark och reptålig pulverbeläggning som garanterar lång livslängd även under svåra förhållanden. I webbshoppen hittar du flera tillbehör till din ladbox.

EASEE LADDKABEL 

Med den smarta appstyrda låsfunktionen för laddkabeln kan du enkelt välja att permanent låsa en laddkabel i laddboxen. På så sätt behöver du inte fundera över om du vill ha en laddbox medendast ett
ladduttag eller en laddbox med en fast laddkabelkan. Med en Easee laddbox är valet alltid ditt. 


I vår webbshop erbjuder vi en Easee laddkabel med Typ 2 uttag, <32A och med 7,5M kabel.

20